Om foreningen

Om foreningen

Netpa er en forening for patienter med neuroendokrine tumorer. Forkortet går de samlet under navnet NET. Det kan være carcinoider, endokrine pancreastumorer, neuroendokrine tumorer i lunger mv.

Netpa henvender sig ikke kun til patienter, men også til deres familie og venner og til personale, der arbejder med pleje og forskning indenfor neuroendokrine tumorer.

Foreningen er stiftet af patienter og pårørende. Efter nogle års inaktivitet blev der afholdt stiftende generalforsamling den 22. januar 2012 med valg af ny bestyrelse.

Netpa Danmarks formål

Foreningens formål er at:

  • Informere om sygdommen
  • Være talerør over for myndigheder og institutioner
  • Oplyse om nyheder og forskningsresultater
  • Opretholde et patientnetværk for udveksling af erfaringer

Foreningen skal via information støtte såvel patienter som pårørende generelt som i vanskelige perioder, relateret til undersøgelser og behandling af neuroendokrine tumorer.

Foreningen vil arbejde for, at information vedrørende sygdommen bliver kommunikeret ud, og oplyse om nye behandlingsmuligheder, undersøgelsesmetoder, forskningsresultater og anden information af vigtighed for patienterne.

Netpa Danmark kommunikerer via internettet

Al Netpas kommunikation foregår via internettet. Det er derfor en forudsætning, at du har adgang til internettet, hvis du skal modtage information fra foreningen.

Patientforeningen
Netpa Danmark
CVR. nr. 33 00 86 86
Kontakt: info@netpa.dk

 
Besøg cancer.dk

 

Læs om neuroendokrine tumorer på cancer.dk

 

Besøg cancer.dk