ONLINE netværksmøde for NET-patienter og pårørende

Dato/tid:
25. januar 2021 16:00 - 18:00

OBS: Dette møde er online, og du kan deltage hjemmefra

I online netværksmødet giver Netpa mulighed for at NET-patienter og pårørende kan mødes virtuelt for at tale om livet med NET-sygdom eller blot lære andre at kende, der også har NET-sygdom. Selvom to sygdomsforløb ikke er ens har mange stor glæde af at dele erfaringer og mærke at man ikke er helt alene om at have en sjælden kræftsygdom.

Vi anvender Teams til at afholde netværksmødet som et videomøde. Det kræver en computer, en tablet eller en smartphone. Når du er tilmeldt, vil du modtage en teknisk vejledning og en invitation til mødet i form af et link i en mail. Vi hjælper dig gerne i gang og der er mulighed for at få telefonisk hjælp til dette før mødet.

Netpa Danmark er en forening for patienter med neuroendokrine tumorer (NET). Vi har til formål, at informere om sygdommen, at være talerør overfor myndigheder og institutioner, at fremme erfaringsudveksling mellem patienter og pårørende samt at arbejde for øget forskning i sygdommen.

Kontaktpersoner:

Hanne Bundgård hannebund@gmail.com 

Adresse:
Kræftrådgivningen i Aalborg
Steenstrupsvej 1
9000 Aalborg

Kræftrådgivningen i Aalborg

Steenstrupsvej 1
9000 Aalborg


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning udenfor den almindelige åbningstid.

Tlf.: 70 20 26 85

 

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

.

 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Hanne Bundgård

24 42 24 54

hannebund@gmail.com