Information fra patientforeninger og internationale organisationer

Patientforeninger

Om NET - Kræftens Bekæmpelse
Du kan læse dybdegående og opdateret information om NET, behandling og statistik på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

Få hjælp og viden - Kræftens Bekæmpelse 
Kæftens Bekæmpelses hjemmeside cancer.dk har mange informationer omkring rettigheder, rådgivning og generel information om kræft.

CarpaNet
Den svenske patientforening for neuroendokrine tumorer. På denne hjemmeside findes meget brugbar information om både neuroendokrine tumorer og patientinformation generelt. Hjemmesiden er på svensk.

Carcinor
En norsk forening for patienter med neuroendokrine tumorer. På denne hjemmeside findes meget brugbar information om både neuroendokrine tumorer og patientinformation generelt. Hjemmesiden er på norsk.


Sider på engelsk

Carcinoid Cancer Foundation
En amerikansk internetside med meget og jævnligt opdateret information om neuroendokrine tumorer.

Net Patient foundation
Den engelske patientforening for patienter med neuroendokrine tumorer. På denne hjemmeside findes meget brugbar information om både neuroendokrine tumorer og patientinformation generelt.

Caring for Carcinoid foundation
En amerikansk forening, for patienter med neuroendokrine tumorer. På denne hjemmeside findes meget brugbar information om både neuroendokrine tumorer og patientinformation generelt.

A.M.E.N.D
En engelsk forening, for patienter med MEN, Multipel Endokrin Neoplasi. På denne hjemmeside findes meget brugbar information om både MEN og patientinformation generelt.


INCA

Netpa er medlem af den internationale paraplyorganisation INCA, der repræsenterer 33 patient- og forskningsgrupper fra hele verden.

INCA udgiver hver måned nyhedsbreve (NB: I højre hjørne på siden kan du vælge, at du vil have information på dansk)

I lettilgængeligt sprog forklarer NETInfo-faktaarkene sygdommens natur, dens symptomer, årsager og risikofaktorer, tests, der kan hjælpe med at føre til diagnose, behandling, opfølgning. Hvert faktaark henviser til yderligere information og INCA medlemsorganisationers kontakter.

NETInfo-faktaarkene er udviklet i samarbejde mellem ekspertpatienter og læger og giver tiltrængt patientvenlig information om specifikke neuroendokrine kræfttyper, såsom symptomer, diagnostiske værktøjer og de mest aktuelle tilgængelige behandlingsmuligheder.